Sarjakärki vei pisteet
Julkaistu: 22.10.2018 00.00

Edustukselle tappio, sarjakärki Limingan Kiekko vei voiton 6-4. Harvinaisen siisti peli, vain yksi 2-minuutin jäähy koko peliin, sekin vieraille. Molemmat joukkueet keskittyivät pelaamaan ja se näkyi kaukalossa, vauhtia ja tilanteita ei uupunut. Mustat hetket toisessa erässä ratkaisivat peli Limingan eduksi ansaitusti, kuudes maali lipesi vielä harmittavasti oman pelaajan luistimesta maaliin.

Pelistä löytyy paljon positiivisia asioita ja suunta on nyt oikea, voittoja alkaa takuulla tulemaan tällaisella esityksellä.

Kausi on avattu nyt neljällä tappiolla, Teki on vienyt Raahessa pisteet 5-2 ja 5-3 lukemin, pohjakosketus nähtiin Torniota vastaan, kun TiHC takoi tylyt 9-2 lukemat syyskuun lopulla.

Perjantaina 26.10 Kielosaareen vastaan luistelee sarjassa viidentenä oleva YJK Ylivieskasta, pisteiden metsästys alkaa klo 19:00. Helppoja pelejä ei tässä sarjassa ole, joten hallille kaivattaisiin myös sitä kuuluisaa kuudetta kenttäpelaajaa kannustamaan poikia!