Esittely
Ottelutilastot
PJK Edustus - China Dragons
2018-2019 - Edustus - Harjoituspelit
Klo 16:00 Kielosaari Pyhäjoen Jäähalli
24
Mar

Kiinan olympiajoukkue Pyhäjoelle


PJK saa Kielosaareen kansainvälisiä ja harvinaisia vieraita, kun Kiinan Olympiajoukkue saapuu pelaamaan edustusta vastaan harjoitusottelun.

Tällä hetkellä Dragons-nimeä kantava joukkue leireilee Vuokatissa Urheiluopistolla. Kiinan valtio satsaa hurjasti jääkiekkoon, tavoitteena on saada pelaajat ja joukkue kehitettyä kohti kansainvälistä tasoa. Tällä projektilla Kiina tähtää vuoden 2022 Pekingin olympialaisiin, ja saamme olla osana tätä prosessia pelaamalla joukkuetta vastaan. Vuokatissa leireilee myös Kiinan naisten maajoukkue. Kansainvälisellä tasolla kiinalaiset miehet pelaavat 2.divisioonaa MM-kisoissa.

Kiinan Joukkuetta valmentaa Juha Nurminen

PJK - China Dragons La 24.11 Klo 16:00

Otteluisäntänä: TELATEK SERVICE

Tervetuloa seuraamaan varmasti mielenkiintoista ottelua Kielosaareen.PJK - Dragons 3-5


PJK - China Dragons 3-5.

Vieraat aloittivat maalinteon ensimmäisen erän lopussa, Li Hang (Si Hanwen-Zhan Cheng) karkasi läpiajoon ja iski taululle 0-1 lukemat. Erässä torjunnat Nousiainen 14 ja Penigfei 6.

Toisessa erässä Dragons näytti mallia miten ylivoimaa pelataan, ensin Li Hang (Chen Lei-Zhan Cheng) siirsi vieraat 0-2 johtoon ja heti perään seuranneesta ylivoimasta Liu Qing (Chen Lei-Zhan Cheng) napautti vieraat jo 0-3 karkumatkalle. Tommi Suua (Jani Suominen) kavensi tahtomaalilla tilanteeksi 1-3. Erän lopussa iski Dragons jälleen ylivoimalla, kun Li Hang (Chen Lei-Zhan Cheng) siirsi illan kolmannella maalillaan vieraat jo 1-4 karkumatkalle. Torjunnat Nousiainen 12 ja Penigfei 12.

Kolmanteen erään tuli sitten nälkäinen kotijoukkue jäälle, Konsta Nikula (Roni Haaraniemi-Kimmo Rönkkömäki) kavensi erän alkuun 2-4. Ylivoimakin tuotti viimein myös kotijoukkueen iltaan yhden maalin, Jani Suominen (Eemeli Svensk-Tommi Suua) sahasivat Dragonsien puolustuksen sinne kuuluisalla kebab kioskille ja tilanteeksi 3-4. Paikkoja oli vielä tehdä tasoitus ja mennä ohikin, mutta lopussa ei kiekkoa enää maalivahdin ohi saatu. Dragons kaunistelee vielä tyhjään maaliin pelin viimeisesllä minuutilla lopputulokseksi 3-5 Yan Ruinan toimesta. Torjunnat Nousiainen 11 ja Han 8.

Otteluisäntä Telatek Service palkitsi molemmista joukkueista kaksi pelaajaa:
PJK Eemeli Svensk ja Jani Suominen
Dragons Li Hang ja Zang Cheng

Ottelu oli hyvätasoinen ja vauhdikas, tunnettakin löytyi sopivasti. Yleisöä mahtavasti 320-henkeä paikalla, vaikka Raahessa ja Kalajoella oli pelit samaan aikaan. Seuran talkooväki ja junnut olivat hienosti mukana pelissä ja pelin järjestämisessä, kiitokset kaikille mukana olleille.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Pyhäjoen Joki-Kiekko
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat