24
MAR
16.00
Edustus, Harjoituspelit

PJK Edustus - China Dragons  

Kielosaari Pyhäjoen Jäähalli

PJK - Dragons 3-5

PJK - China Dragons 3-5.

Vieraat aloittivat maalinteon ensimmäisen erän lopussa, Li Hang (Si Hanwen-Zhan Cheng) karkasi läpiajoon ja iski taululle 0-1 lukemat. Erässä torjunnat Nousiainen 14 ja Penigfei 6.

Toisessa erässä Dragons näytti mallia miten ylivoimaa pelataan, ensin Li Hang (Chen Lei-Zhan Cheng) siirsi vieraat 0-2 johtoon ja heti perään seuranneesta ylivoimasta Liu Qing (Chen Lei-Zhan Cheng) napautti vieraat jo 0-3 karkumatkalle. Tommi Suua (Jani Suominen) kavensi tahtomaalilla tilanteeksi 1-3. Erän lopussa iski Dragons jälleen ylivoimalla, kun Li Hang (Chen Lei-Zhan Cheng) siirsi illan kolmannella maalillaan vieraat jo 1-4 karkumatkalle. Torjunnat Nousiainen 12 ja Penigfei 12.

Kolmanteen erään tuli sitten nälkäinen kotijoukkue jäälle, Konsta Nikula (Roni Haaraniemi-Kimmo Rönkkömäki) kavensi erän alkuun 2-4. Ylivoimakin tuotti viimein myös kotijoukkueen iltaan yhden maalin, Jani Suominen (Eemeli Svensk-Tommi Suua) sahasivat Dragonsien puolustuksen sinne kuuluisalla kebab kioskille ja tilanteeksi 3-4. Paikkoja oli vielä tehdä tasoitus ja mennä ohikin, mutta lopussa ei kiekkoa enää maalivahdin ohi saatu. Dragons kaunistelee vielä tyhjään maaliin pelin viimeisesllä minuutilla lopputulokseksi 3-5 Yan Ruinan toimesta. Torjunnat Nousiainen 11 ja Han 8.

Otteluisäntä Telatek Service palkitsi molemmista joukkueista kaksi pelaajaa:
PJK Eemeli Svensk ja Jani Suominen
Dragons Li Hang ja Zang Cheng

Ottelu oli hyvätasoinen ja vauhdikas, tunnettakin löytyi sopivasti. Yleisöä mahtavasti 320-henkeä paikalla, vaikka Raahessa ja Kalajoella oli pelit samaan aikaan. Seuran talkooväki ja junnut olivat hienosti mukana pelissä ja pelin järjestämisessä, kiitokset kaikille mukana olleille.

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista