HaU kaatui 6-5 ja
Julkaistu: 12.02.2018 00.00

Edustus kohtasi perjantaina HaU Huskit Haapavedeltä, ottelun hallinta oli kotijoukkueella, mutta vieraat olivat teräviä maalinteossa. Haapavesi siirtyi ensimmäisessä erässä jo 0-3 johtoon ja loppupelin edustus olikin hankalasti takaa-ajoasemassa. Joonas Hilden kavensi erän lopulla tilanteeksi 1-3 mutta Huskit iskivät jälleen tilanteeksi 1-4. Pikkuhiljaa ottelun edetessä tilanne kaventui Jani Suomisen ja Tommi Häkkisen maaleilla 3-4, mutta Huskit tekivät ylivoimalla tilanteeksi 3-5. Jani Suominen niittasi illan toisella tilanteeksi 4-5 ja ajassa 55:57 Ville Korpela tasoitti viimein pelin 5-5, ottelussa mentiinkin jatkoajalle.

Ottelun ratkaisi jatkoajalla Tomi Gronoff ajassa 61:26, ja varmisti kotijoukkueelle maukkaan 6-5 voiton ottelusta.

Pelissä tehopisteitä napsivat Jani Suominen 2+1, Saku-Petteri Uunila 0+3, Tomi Gronoff 1+1, Eemeli Svensk 0+2, Tommi Häkkinen, Joonas Hilden ja Ville Korpela 1+0, Tommi Suua, Tuomas Svensk ja Juho Riekki 0+1.