Ahmat vei mestaruuden
Julkaistu: 14.03.2018 00.00

Ahmat kolmosen kunkkuja! PJK hävisi toisen finaaliottelun Haukiputaan Ahmoille lukemin 2-6. Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä, erätauolle PJK johdossa 1-0, maalintekijä Tuomas Svensk (Eemeli Svensk).

Toinen erä eteni tasaisena, Ahmat tasoitti pelin ja heti perään Tuomas Svensk (Eemeli Svensk-Tommi Suua) vei PJK:n jälleen johtoon. Tämän jälkeen Ahmat hyödynsi pari kotijoukkueen virhettä ja siirtyi pelissä 4-2 johtoon.

Kolmannen erän alkuun Ahmat rokotti parikertaa tyhjältä maalinnurkalta ja peli oli taputeltu, lopputulos 2-6 ei jätä selittelyille tilaa.

Maalissa: RAJANIEMI Aleksi SVS% 86.67
9 + 16 + 14 = 39

Onnittelut Ahmoille mestaruudesta! PJK sarjassa hopealle ja Teräs-Kiekko pronssia.

Kiitos joukkueelle, tukijoille, , joukkueen toimihenkilöille, aktiiviselle talkooväelle ja yleisölle, ensikaudella taas jatketaan entistä parempina!