Ahmat vei kärkiottelun
Julkaistu: 15.01.2018 00.00

Haukiputaan Ahmat vahvempi kärkiottelussa 4-10. PJK aloitti ottelun vahvasti ja vei ensimmäisen erän 3-1, torjunnat PJK Flink 15 ja Ahmat Kuikka 10. Toisessa erässä Ahmat painelivat karkuun vieden erän puhtaasti 5-0, torjunnat Flink 12 ja Kuikka 21. Kolmannessa erässä ottelu oli 4-7 erän loppupuolelle saakka, Ahmat viimeisteli tyhiin 4-8, ja kaunisteli vielä selän katkettua erän lopussa 2-maalia, lopputulos ei jätä selittelyille sijaa, 4-10 lukemin Ahmat karkaa runkosarjan voittoon. Tehomiehinä PJK:lla tutut Jani Suominen 2+2, Tomi Gronoff vahva debyytti 2+1, Saku-Petteri Uunila 0+3, Janne Paavola ja Markku Tiikkaja 0+1. Maalissa Tomi Flink 27-torjuntaa ja kolmannessa erässä maalille luistellut Aleksi Rajaniemi 13-torjuntaa.

PJK:lla poissa paras maalintekijä Eemeli Svensk ja lukuisia muita.