PJK - TeKi 6-5
Julkaistu: 07.03.2018 00.00

Me ollaan niin FINAALISSA! PJK - TeKi 6-5. Kielosaaressa nähtiin kunnon trilleriottelu tänään, kun PJK ja TeKi iskivät kolmannen kerran tänäviikonloppuna vastakkain.
PJK:n seurahistorian ennätysyleisö 450-henkeä sai tänään varmasti lippurahoille vastinetta, senverran jännittävä ja runsasmaalinen ottelu pelattiin.

Ensimmäisessä erässä maalinteon aloitti Teräs-Kiekko kun Santtu Salomäki (Toni Luhtavaara-Kimmo Rönkkömäki) vei vieraat 0-1 johtoon. Alle minuutti tästä ja Kimmo Rönkkömäki (Tapio Uusitalo-Kari Sihvonen) niittää vieraat jo 0-2 johtoon. PJK sai luotua paikkoja erään, mutta maalit jäivät uupumaan.

Toisessa erässä alkoi sitten kotijoukkue saamaan juonesta kiinni, Saku-Petteri Uunila (Markku Tiikkaja) teki tärkeän kavennuksen erän alkuun. Tomi Gronoff (Saku-Petteri Uunila) niittaa aloituksesta eränpuolivälissä lukemiksi 2-2, ja vain minuutti tästä niin Joonas Hilden (Eemeli Svensk) upottaa maalille pompaneen kiekon pömpeliin, tilanne yhtäkkiä 3-2. Seuraavana kiekon verkkoihin niittää Tuomas Svensk (Riku Korpela) ja tilanne jo 4-2. Erän viimeisellä minuutillakin vielä tapahtuu, ensin TeKi:n Andreas Malinen (Kimmo Rönkkömäki-Kari Sihvonen) ohjaa maalinedestalta lukemiksi 4-3 ja heti perään niittaa PJK:n Eemeli Svensk (Tuomas Svensk-Joonas Hilden) kiekon verkkoihin, tilanne erätauolle lähdettäessä 5-3.

Kolmannessa erässä Teräs-Kiekko kaventaa heti erän alkuun ylivoimalla Kimmo Rönkkömäen (Santtu Salomäki-Tapio Uusitalo) toimesta lukemiksi 5-4. Tuomas Svensk karkaa siirretyn rangaistuksen aikana Kari Sihvonen pihdeistä ja niittaa PJK:n jälleen kahdenmaalin johtoon 6-4. Santtu Salomäki (Tapio Uusitalo) survoo kiekon PJK:n veskarin alta maaliin ja jälleen vieraat tulevat maalin päähän 6-5. Teräs-Kiekko saa vielä eränlopulla pelatessaan ilman maalivahtia kunnon myllyn PJK päätyyn aikaan, mutta kotijoukkue kestää ja jatkaa pelejä viikonpäästä Finaaleissa!