Taistelu jatkuu, PJK -TeKi 3-1
Julkaistu: 03.03.2018 00.00

PJK teki onnistuneen ryöstöretken Helaakoski Areenalle Raaheen, TeKi kaatui 3-1 lukemin. Maalinteon aloitti Teräs-Kiekon kapteeni Rauli Nordström 1-0. Jani "Litti" Suominen (Tomi Gronoff-Saku-Petteri Uunila) tasoitti pelin heti seuraavassa vaihdossa, erätauolle lukemissa 1-1. Erä selkeästi PJK:n hallintaa.

Toisessa erässä Markku Tiikkaja pääsi parhaalle sektorille Jani Suomisen tarjoillessa nappisyötön lapaan, Renkku paukauttaa varmasti sisään ja tilanteeksi 2-1 vieraille. Erä pelin tasaisin, mutta TeKi pidettiin pois maalintekopaikoilta.

3-erässä Teräs-Kiekko ei pysynyt enää kyydissä, jäähyaition ovi kävi tiuhaan ja PJK hallitsi peliä miten halusi, maalit vain jäivät vielä tekemättä paikoista. Pelin lopussa TeKi ottaa veskarin pois, ja kukas muukaan kiekon käy reppuun upottamassa kuin Litti Suominen, 3-1 ja pelit jatkuu!

PJK:n taisteluilme ottelussa loistava, tänään ei Teräs-Kiekolle jätetty mitään saumaa, ja jokainen soturi antoi kaikkensa joukkueelle.

Maalivahtien torjunnat:
FLINK Tomi PJK
6 + 16 + 4 = 26 SVS%96.3

HYYPPÄ Ville TeKi
14 + 14 + 20 = 48 SVS%96

Yleisöä mahtavasti paikalla, 498!

Pelit jatkuvat Sunnuntaina 4.3 klo 16:00 Kielosaaressa, nyt voi jo sanoa että yleisöennätys tullaan lyömään uusiin numeroihin!