PJK - TeKi 2-3
Julkaistu: 03.03.2018 00.00

PJK - TeKi 2-3, ensimmäinen välieräottelu oli hyvätasoinen ja vauhdikas kiekkopeli. Ensimmäistä erää hallitsi vierailijat, mutta erä 0-0. Toisessa erässä Kari Sihvonen ja Tapio Uusitalo veivät TeKin 0-2 johtoon. Tomi Helaakoski (Tomi Gronoff) kavensi vielä erän loppupuolella tilanteeksi 1-2. Kolmannessa erässä Eemeli Svensk (Tommi Häkkinen) näytti miten ranne lähtee ja tilanne tasoihin 2-2. Teräs-Kiekko sai erään heppoisesti ylivoiman jonka aikana Tapio Uusitalo ratkaisi ottelun vieraille 2-3.

Torjunnat:
FLINK Tomi PJK
13 + 8 + 6 = 27

HYYPPÄ Ville TeKi
9 + 14 + 9 = 32

Yleisöä paikalla hieman alle 400, ei saatu vielä yleisöennätystä rikki, mutta sunnuntaina sitten.

Otteluisäntä VOITH palkitsi molemmista joukkueista parhaat pelaajat. PJK: Tomi Flink ja Eemeli Svensk. TeKi Ville Hyyppä ja Kari Sihvonen.

Tänään jatketaan Raahessa klo 16:00 ja tavoitteena on että sarjaa jatketaan vielä sunnuntaina Pyhäjoella klo 16:00.