PJK - Popula 7-3
Julkaistu: 23.02.2018 00.00

Ensimmäinen kiinnitys välieräpaikkaan, PJK - Popula 7-3!

Ottelun avausmaalin iski läpiajosta Populan Ville Riekki (Antti Arnberg) PJK pelaajien katsoessa tapahtumia vaihtoaitiosta vaihtovirheen vuoksi. Minuutti tästä iskee Tomi Gronoff (Eemeli Svensk) pelin tasoihin ja erän lopulla vielä Eemeli Svensk (Niko Roth, Tommi Suua) vei PJK:n ansaitusti 2-1 johtoon. Erä kotijoukkueen hallinnassa.
Torjunnat PJK Flink 9 ja Popula Vähätiitto 15.

Toiseen erään tuli ärhäkkä vierasjoukkue kentälle, Popula karvasi lujaa ja PJK oli omassa päässä helisemässä, kiekko pomppi välillä maaliviivallakin, mutta kovasta rynnistyksestä selvittiin, välillä onnen ja hyvän tuurinki avulla. Popula tasoitti pelin kuitenkin erän puolivälissä Olli Annalan maalilla 2-2.
Tomi Gronoff (Jani Suominen) karkasi heti maalin jälkeisessä vaihdossa läpiajoon, ja niittasi varmasti kotijoukkueen jälleen johtoon 3-2. Popula sortui erän loppupuolikkaalla jäähyilemään, ja se sopi hurjassa vireessä olevalle PJK-ylivoimalle. Jani Suominen (Tomi Gronof, Markku Tiikkaja) sai herkutella 4-2 tyhjiin hienon yv-kuvion jälkeen, ja heti seuraavassa ylivoimassa Tommi Suua (Saku-Petteri Uunila) vei kotijoukkueen jo ratkaisevan tuntuisesti 5-2 johtoon. Köysissä erä kuitenkin oltiin, kuten torjunnat kertovat: PJK Flink 18 ja Vähätiitto 7.

Kolmas erä oli kosmetiikkaa, Markku Tiikkaja(Jani Suominen, Tomi Gronoff) siirsi PJK:n 6-2 johtoon ja alivoimalla Saku-Petteri Uunila (Jani Suominen) herkuttelivat tilanteeksi 7-2. Erän lopulla lohtua Populan aitioon toi Timo Pälli (Viljami Hannula, Markus Päivärinta) kaventaen tilanteeksi ja loppulukemiksi 7-3.
Erän torjunnat Flink 7 ja Vähätiitto 11.

Otteluisäntä Fennovoima palkitsi molemmista joukkueista kentän parhaat:
PJK Tomi Flink (34-torjuntaa, SVS%91.89), loistavaa ja varmaa maalivahtityötä tänään.